Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek

Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek engellerin aşılacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu cezaevinde gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu cezaevinde görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevine gireni görmek işlerinin duracağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek ağız tadının bozulmayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevinde namaz kılmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cezaevindeki arkadaşını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, masumluğunu ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çok daha büyük adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinde kavga etmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinden çıktığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments