Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada ev arayıp bulamamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şey arayıp bulamamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birini arayıp bulamamak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, elinin darda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi arayıp bulamamak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulur.

Rüyada arayıp bulamamak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments