Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada çocuğun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun kaka yaptığını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun kaka yaptığını görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kaka yaptığını görmek borçların ve dertlerin biteceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun kakasını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kakasını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun kakasını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kaka yaptığını görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu kakası görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
15 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nazire

Merhaba rüyada bebeğimin altına kaka yaptigini gördüm etrafta çok kalabalık ti

Fatma

Rüyamda doğduğum evdeydim çocukluğumun geçtiği yerde,tuvalete lazimliga çocuğum kaka yapmış onu kacirdim

Gülcan

Merhaba rüyamda tuvalate giriyorum her yer kaka içinde çıkuyorum kız bebeğim varmış ishal olmuş ama kanda var kakasında evime gelip onu hastaneye götürmeye çalışıyorum evde çok kalabalık insanlar var annem babam ablam var bebek yine kaka yapıyor yeşil elbiseli bir tanıdığım var herkese yemek veriyor yaşlı teyzemiz var binada oda bahçe kağısına zincirli kilit vurmuş

Merve

Merhaba rüyamda bir akrabanın çocuğu bize geliyor küçük 3 4 yaşların ve bu çocuğun gerçek hayatta anne babası ayrı boşanıcaklar ben odadamda yatıyorum odaya giriyor sonra yatağa uzanıyor uyucanmı diyorum ben uyuyorum ufaktan gözümü açıp onu gözetliyorum sonra pantolonu çıkarıyor yere çöküyor ilk küçük tuveletini yapıyor sonra ıkınıyo tuvaletin mi geliyo diyorum tuvalete götürüyüm diyorum istemiyor oraya yapma diyorum kızıyorum sonra büyük tuvaletini yapıyor ben kalkınca koşmaya başlıyor

Merve

Teşekkür ederim

Zuhal

Merhabalar rüyamda abimin evindeydim( 5 yaşında otizm hastası bir kızı var) birden yanıma geldi ve bir de baktım tüm eli yüzü kakadan görünmüyor öncelikle tuvalete yıkamaya götürdüm sonrasında bir banyoya geçtim temizce yikamaya çok korkunç bir banyoydu yıkadım ve yengemin bana düşmanca baktığını fark ettim. Birden bire rüya içinde uyuyorken buldum kendimi rüyamda basımda yengemin şeytan gibi bir şeyler söylemeye çalıştığını gördüm. Gözümü açamıyordum ve bağırmama rağmen sesimi duyuramıyordum.

Zeyno

Merhaba ben 16 yaşındaki oğlumun büyük tuvalet yaptığını görüyorum ama beze yapmış bana veriyor bezi.çöpe atacakken de ağzıma nasıl olduysa sürüldü öyle uyandım.nedir sizce anlamı

Murat

Merhaba benim görmüş olduğum rüya oğlumun çekyat üzerinde bezini çıkartıp ıkınmaya başlaması hemen kucağına aldim tuvalete giderken başladı büyük abdestini yapmaya tuvalete oturttum elime yaptı hep sonra uyandin