Rüyada çişini tutmak

Rüyada çişini tutmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, geçiminin kolaylaşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işarettir.

Rüyada çişini tutmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Rüyada çocuğu çişe tutmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çiş tutmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çişe tutmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çişini tutmak sağlıkla ilgili gelişmelere, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini çiş yaparken görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada üstüne çiş yapmak epey bir zarara uğrayacağına, saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada birini çişini yaparken görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments