Rüyada çirkin yüzük görmek

Rüyada çirkin yüzük görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, daha fazla yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin yüzük gördüyseniz:

  • Tepkilerinize duygularınızı karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada çirkin yüzük görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin saç görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada çirkin adamlar görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada çirkin güvercin görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elleri çirkin görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments