Rüyada cinlerin evine gitmek

Rüyada cinlerin evine gitmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, hayatın yoluna gireceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada cinlerin evine gitmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Rüyada cinlerin evine gitmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada evinde cin görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada cinlerin evini görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde cin görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evinde cin görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalettir.

Rüyada birinin evine gitmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada cenaze evine gitmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek sorunlarının biteceğine, gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selin

Rüyamda tanımadığımız arabasına biniyorudum ve gittik daha sonra durdur arabayı inicem diyodum ana durmadı bende kapiyi açtım atladım sonra uyandığımda evde buldum ama bizim ev değildi sonra odadan adım sesleri ve sesler geliyo 3 harfliler korkutuyodu sonra 3kadin ve 2 erkek çocukları varda onlarda öyleydi sürekli bana guluyolardi ve odadan bir ışık yaktılar ve onla konuştular ama hala bana bakıp guluyolardi bende birisini ariyodim ama acmiyolardi bu kadar rüyam

Murat

İyi akşamlar, rüyamda iki arkadaş birilerinden kaçarken üç harflilerin evine misafir olduk bize çok misafir perver davrandılar. Nasıl böyle olduk dediğimde yeterince inanırsan böyle olursun dediler bana. Ayrıca biz insanları görüyoruz ama insanlar bizi göremiyorlar. Rüyamın özeti bu.
Teşekkür ederim