Rüyada çingene dövmek

Rüyada çingene dövmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada çingene dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada çingene dövmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına inanılır.

Rüyada çingeneyi dövmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingene kavgası görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet eder.

Rüyada çingene görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çingenelerle kavga etmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine inanılır.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada çingene evine gitmek yaralarına da merhem olacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına inanılır.

Rüyada çingenenin evine gitmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments