Rüyada çikolata yedirdiğini görmek

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata yedirdiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek şerefe ve izzete, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek yüksek makamlara geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments