Rüyada çikolata dağıttığını görmek

Rüyada çikolata dağıttığını görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, esenliğe kavuşulacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kolaylığa kavuşacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata dağıttığını gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Rüyada çikolata dağıtıldığını görmek yaşamının uzun olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çikolata dağıttığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çikolata dağıttığını görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cevizli çikolata görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü çikolata görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata bisküvi yemek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı engellerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşık kaşık çikolata yemek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada çikolata bulmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments