Rüyada ciğer yıkamak

Rüyada ciğer yıkamak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük özgüven kazanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada ciğer yıkamak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada ciğer yıkamak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına tabir olunur.

Rüyada ciğeri görmek bereket ve zenginlik olacağına, malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğerinin çıktığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada ciğer vermek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ciğer yedirmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arnavut ciğeri yemek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, imkânların günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası ciğer yemek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments