Rüyada çift cinsiyet organı görmek

Rüyada çift cinsiyet organı görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada çift cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek büyük ferahlık yaşayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyet organını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, maneviyata yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Rüyada cinsiyet organı görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cinsiyet organını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments