Rüyada çiçek soğanı görmek

Rüyada çiçek soğanı görmek ömrün uzun olmasına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek soğanı gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada çiçek soğanı dikmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek soğanı görmek işinde zarar edeceğine, akıllı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek soğanı ekmek birikim yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu soğan görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments