Rüyada çiçek hediye edildiğini görmek

Rüyada çiçek hediye edildiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada çiçek hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Rüyada çiçek hediye edildiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulur.

Rüyada beyaz çiçek hediye almak ölümcül hastalıklara işaret, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden hediye çiçek almak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda çiçek hediye almak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada çiçek hediye etmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada canlı çiçek hediye almak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hediye çiçek görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada saksıda çiçek hediye etmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments