Rüyada ceza almak

Rüyada ceza almak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada ceza almak gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Rüyada trafik cezası yediğini görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceza yemek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada ceza makbuzu görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada müebbet hapis cezası almak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kişinin esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezayiri görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada hapishane cezası almak kötü olaylar ile karşılaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada askerde ceza almak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet eder.

Rüyada araba cezası yemek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments