Rüyada askerde ceza almak

Rüyada askerde ceza almak yüzünde güller açacağına, hem yıpranacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada askerde ceza almak gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada askerde ceza almak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafik cezası görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada araba cezası yemek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalettir.

Rüyada müebbet hapis cezası almak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada para cezası almak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten ceza yemek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada öğretmenden ceza almak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada para cezası görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments