Rüyada cesetle uğraşmak

Rüyada cesetle uğraşmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada cesetle uğraşmak gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Rüyada cesetle uğraşmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan cesetler görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada babasının cesedini görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada bebek cesetleri görmek hayatını ailesine adayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cesedi denize atmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek böylece yüzünün güleceğine, böyle işlere kalkışacağına tabir olunur.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi cesedi görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments