Rüyada cenazeye su dökmek

Rüyada cenazeye su dökmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, işe başlanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenazeye su dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Rüyada cenazeye su dökmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine su dökmek belalardan korunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe su dökmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işarettir.

Rüyada sürahiden su dökmek kurulu düzeninin olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada baştan aşağı su dökmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklara su dökmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada mezarlıklara su dökmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments