Rüyada cenazede fatiha okumak

Rüyada cenazede fatiha okumak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Rüyada cenazede fatiha okumak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenazeye fatiha okumak sorunlarının da son bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölünün arkasından fatiha okumak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, sözünde duracağına delalettir.

Rüyada el fatiha okumak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada fatiha okumak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölen birine fatiha okumak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilisede fatiha okumak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulur.

Rüyada namazda fatiha okumak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin esenlik bulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı