Rüyada cenaze namazı kılanları görmek

Rüyada cenaze namazı kılanları görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, dikkat çekeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada cenaze namazı kılanları gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada cenaze namazı kılarken görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazı kılanı görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze namazı kılmamak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılanları görmek işsiz kalmaya, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada cenaze namazı kılındığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenaze namazının kılındığını görmek hastalıkların şifa bulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Rüyada cenaze namazı kılan görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin cenaze namazını kılmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments