Rüyada çekmecede fare görmek

Rüyada çekmecede fare görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada çekmecede fare gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada çekmecede fare görmek az çalışarak çok gezeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çekmecede yılan görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada dolap çekmecesi görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada çekmecede anahtar görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada boş çekmece görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çekmecede para görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çekmece kilitlemek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments