Rüyada altın takılar görmek

Rüyada altın takılar görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, yapacağı planların altüst olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada altın takılar gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada altın takılı gelin görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok altın takı görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada altın takılar toplamak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, çirkin bir iş yapmaya işarettir.

Rüyada altın gümüş takılar görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada altın takı seti görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işarettir.

Rüyada altın takı takmak aile işlerinin başına geçeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın takı hediye almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments