Rüyada çatıda mahsur kalmak

Rüyada çatıda mahsur kalmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, başının belaya girmeyeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada çatıda mahsur kalmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Rüyada odada mahsur kalmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada binada mahsur kalmak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Rüyada camide mahsur kalmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada gemide mahsur kalmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada adada mahsur kalmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine inanılır.

Rüyada karda mahsur kalmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments