Rüyada çantada su görmek

Rüyada çantada su görmek borçlarının ödeneceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada çantada su gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada çantaya su doldurmak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çantayı suya düşürmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret eder.

Rüyada çantada su görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantanın içinde su görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada çantasında para bulmak daha büyük adımlar atılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet eder.

Rüyada denize çanta düşürmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çantayı çaldırmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments