Rüyada çanta ve cüzdan almak

Rüyada çanta ve cüzdan almak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta ve cüzdan almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Rüyada cüzdan çanta görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işaret eder.

Rüyada çanta ve cüzdan görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, istediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çanta ve cüzdan almak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere tabir olunur.

Rüyada cüzdan ve çanta görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada çanta cüzdan kaybetmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada cüzdan çanta almak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta ve cüzdan kaybetmek işlerin toparlanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada çanta ve cüzdan bulmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments