Rüyada canlı inek görmek

Rüyada canlı inek görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, geçiminin zor hale geleceğine, kazancın düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada canlı inek gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada derisi yüzülmüş canlı inek görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı inek kesmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada canlı inek görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına tabir olunur.

Rüyada canlı inek yüzmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada canlı çiçek almak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin canlı olduğunu görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada canlı bebeği gömmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada ölen annesini canlı görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments