Rüyada altın rengi çanta görmek

Rüyada altın rengi çanta görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi çanta gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada altın rengi çanta görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada krem rengi çanta almak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada krem rengi çanta görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi kum görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada reşat altın almak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada altın rengi yüzük takmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada reşat altını almak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın reşat görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments