Rüyada can veren birini görmek

Rüyada can veren birini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hem de çok üzüleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Rüyada can veren birini gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada can vereni görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada can veren birini görmek muradınıza ereceğinize, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Rüyada süt veren keçi görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vaaz veren görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sohbet veren hoca görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt veren inek görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada para vereni görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelecekten haber veren birini görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esengul

Tanimadigim bir insanin bir yildirim gibi bir sey kafasina duserek yerde canlar icinde can cekistigini gordum.