Rüyada camların üstünde yürümek

Rüyada camların üstünde yürümek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, girişimlerde bulunacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, iyi zamanlar geçireceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada camların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Rüyada camların üstünde yürümek yeni işlere girişileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, gülmeye hasret kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam üzerinde yürümek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulur.

Rüyada camların üzerinde yürümek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments