Rüyada altın konuşmak

Rüyada altın konuşmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi imkânlarının azalacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın konuşmak gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada ağaç altında konuşmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına yorulur.

Rüyada altınla ilgili konuşmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada suyun altında konuşmak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada altın konuşmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın hakkında konuşmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, karasızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çinlilerle konuşmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçekle konuşmak stresini atacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments