Rüyada çalıştığın işyerini görmek

Rüyada çalıştığın işyerini görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kederleneceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalıştığın işyerini gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada işe girip çalıştığını görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski çalıştığı işyerini görmek ayaklandıracağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada çalıştığım işyerini görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada eski çalıştığın işyerini görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski işyerinde çalıştığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada eski işinde çalıştığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, işlerin yolundan çıkacağına işarettir.

Rüyada başka bir işyerinde çalıştığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, umutlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments