Rüyada çalıştığı işten çıkarılmak

Rüyada çalıştığı işten çıkarılmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çalıştığı işten çıkarılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Rüyada çalıştığı işten çıkarılmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun işten çıkarıldığını görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada işten çıkarıldığı için ağlamak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının işten çıkarılmasını görmek malını ve parasını kaybedeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin işten çıkarıldığını görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının işten çıkarıldığını görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının işten çıkarıldığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments