Rüyada çalıp oynamak

Rüyada çalıp oynamak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada çalıp oynamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Rüyada def çalıp oynamak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada müzik çalıp oynamak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada çalıp oynamak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada davul çalıp oynamak aradığı çareleri bulacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada evden eşya çalınması görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada bankada çalıştığını görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret eder.

Rüyada altınların çalınması görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada çalıştığı okulu görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments