Rüyada büyük ve küçük köpek görmek

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, ana baba sözü dinlemeye, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, konuşmaz olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine delalettir.

Rüyada büyük ve küçük köpek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, feraha ereceğine inanılır.

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek rahat bir hayata adım atacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak fakirliğinin biteceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek eskisinden de iyi olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada büyük birinin küçüklüğünü görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yolunun hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada küçük büyük yılan görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek bunun şans olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments