Rüyada büyük uçurtma görmek

Rüyada büyük uçurtma görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, ölümcül hastalıklara işaret, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada büyük uçurtma gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada uçan büyük böcek görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Rüyada büyük uçurtma görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada büyük uçan böcek görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan büyük balık görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük uçan balık görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük uçan yılan görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük uçan balon görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments