Rüyada büyük sofra kurmak

Rüyada büyük sofra kurmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ün salacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sofra kurmak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada büyük sofra kurmak küslerin ve dargınların barışacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada başbakana sofra kurmak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine inanılır.

Rüyada birine sofra kurmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafire sofra kurmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine sofra kurmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer sofrası kurmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet eder.

Rüyada iftar sofrası kurmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments