Rüyada büyük şehre girmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, başarı için fırsatların artacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet etmektedir.
Rüyada büyük şehre girmek rakiplerine karşı fark atacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.
Rüyada bilmediği bir şehre girmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hane içine ay doğacağına işaret etmektedir.
Rüyada şehre girmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.
Rüyada uzak şehre girmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret etmektedir.
Rüyada uzak bir şehre girmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.
Rüyada büyük şehre gitmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına işarettir.
Rüyada büyük bir camiye girmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kazançlı işler yapacağına yorulur.
Rüyada büyük binaya girmek duygularını açığa vuracağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.