Rüyada büyük sazan balığı yakalamak

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük sazan balığı görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada sazan balığı tutmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada sazan balık tutmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada çok sazan balığı görmek kazancının ilk önce azalacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada sazan görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada aynalı sazan görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments