Rüyada sazan balığı tutmak

Rüyada sazan balığı tutmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, yanlış anlaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sazan balığı tutmak gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada sazan balık tutmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sazan balığı tutmak aksiliklerin baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalettir.

Rüyada büyük sazan balığı görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak bahtının güzelleşeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada çok sazan balığı görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada aynalı sazan görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Rüyada sazan görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments