Rüyada büyük saksı görmek

Rüyada büyük saksı görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük saksı gördüyseniz:

  • Değişime sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada saksıda büyük çiçek görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük saksı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada saksıyla çiçek görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçekler görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada saksı içinde yeşillik görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada saksıda süs biberi görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments