Rüyada büyük kuşa binmek

Rüyada büyük kuşa binmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Rüyada büyük kuşa binmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada büyük kuşa binmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kuşa binmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet eder.

Rüyada deve kuşuna binmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada anka kuşuna binmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük kuşlar görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada çok büyük yırtıcı kuşlar görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kuşlar görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek sevdikleri ile kavuşacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments