Rüyada büyük kestane görmek

Rüyada büyük kestane görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada büyük kestane gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada büyük kestane görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada birinden kestane almak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu kestane görmek en doğru şekilde öğreneceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at kestanesi görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük kestane görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmus kestane görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çuval içinde kestane görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments