Rüyada altın hırsızı görmek

Rüyada altın hırsızı görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın hırsızı gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada altın hırsızı görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın hırsızlığı yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yüksek bir makama geleceğine işaret eder.

Rüyada kocanın hırsızlık yaptığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada hırsızı eve girerken görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde hırsızlık görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin hırsızlık yaptığını duymak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret eder.

Rüyada kendini hırsızlık yapmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada araba hırsızı yakalamak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments