Rüyada büyük burun görmek

Rüyada büyük burun görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret eder.

Rüyada büyük burun gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Rüyada büyük burun görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, kazancının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük burunlu adam görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada burun büyük görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük burunlu kadın görmek sağlığının da bozulacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun yalamak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına yorulur.

Rüyada iki tane burun görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Rüyada burun hızması görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments