Rüyada büyük bir suda yüzmek

Rüyada büyük bir suda yüzmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, hastalıkların son bulacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Rüyada büyük suda yüzmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir suda yüzmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tuzlu suda yüzmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık suda yüzmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda yüzmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada alçak suda yüzmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz suda yüzmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda yüzmek işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments