Rüyada büyük abdestini tutamamak

Rüyada büyük abdestini tutamamak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kesesinin dolacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestini tutamamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Rüyada büyük abdestini tutamamak büyük sıkıntılar içine gireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kakasını tutamamak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini tutamamak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalettir.

Rüyada saçından bir tutam kesmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada bir tutam beyaz saç görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada saçın tutam tutam döküldüğünü görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, istediği noktalara ulaşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments