Rüyada büyü yapılmış birini görmek

Rüyada büyü yapılmış birini görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulur.

Rüyada büyü yapılmış birini gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments