Rüyada büyü kitabı görmek

Rüyada büyü kitabı görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulur.

Rüyada büyü kitabı gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Rüyada büyülü kitap görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyü kitabı görmek ortağından ayrılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada aşk büyüsü yapmak kendine döneceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada hızlı büyüyen bebek görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyü duymak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüyen ağaç görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, rahat nefes alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğu büyümüş görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Rüyada büyümüş çocuğunu emzirmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments