Rüyada bütün dişleri çektirmek

Rüyada bütün dişleri çektirmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, maneviyata yöneleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada bütün dişleri çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Rüyada bütün dişleri çektirmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişleri dökülmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerini görmek hainlik yapacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek sevap işlemek için uğraşacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, güzelliklerle dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments