Rüyada burun uzamasını görmek

Rüyada burun uzamasını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, sabit geliri olacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada burun uzamasını gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada burun uzaması görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada burun uzamasını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada saçları uzamış görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal uzaması görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakalı uzamış görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kaşların uzamasını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek sorunlarını unutacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments