Rüyada büro masası görmek

Rüyada büro masası görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada büro masası gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada büro masası görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hukuk bürosu görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Rüyada büro temizlemek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada büro görmek ruh sağlığının bozulacağına, verimin her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada muhasebe bürosu görmek bir fitne çıkarmaya, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada avukat bürosu görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, beklenilen takdiri alacağına delalettir.

Rüyada büroda çalışmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine tabir olunur.

Rüyada büro koltuğu görmek dertlerinin sona ereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments